Wat kan ik voor je doen?

Websites

Een website maak je eenvoudig met WordPress. WordPress is ontzettend flexibel en veelzijdig. Het is geen moeilijk systeem, waardoor ik jou makkelijk kan laten zien hoe je snel wijzigingen aanbrengt aan de teksten en foto’s op je website. Voor de meer ingewikkelde dingen waarvoor je moet kunnen programmeren, ben ik er.


Marketing

Facebook, mail, nieuwsbrieven, Instagram, LinkedIn. Online en offline adverteren. Workshops en evenementen. Flyers, visitekaartjes, briefpapier. SEO en SEA. Marketing is ontzettend breed. Als je alleen de verschillende social media netwerken al telt, zal het je duizelen. Gelukkig hoef je niet met allemaal wat. Ik kan je helpen uit te zoeken wat bij jou en je bedrijf past en help je met een stapje in de goede richting.


Fotografie

Je kent het spreekwoord wel: een beeld zegt meer dan duizend woorden. En dat is ook echt zo: een goede profielfoto op social media en echte foto’s op je website die laten zien wat je doet, geven jouw klanten een nog beter beeld van wat je doet. Die foto’s kan ik voor je maken op een moment dat jij in je element bent, tijdens jouw werk en passies.


Front-end development

Ben jij een vormgever en heb je een website ontworpen die je graag uitgewerkt wilt hebben? Als front-end developer kan ik jouw ontwerp tot leven laten komen. Letterlijk haast: ik kan ook verschillende elementen op je website laten animeren.